DSC05688(1920X600)

yonker mahi a te roopu hokohoko o te ao

I te Haratua 2021, ko te ngoikoretanga o te maramara o te ao i pa ki nga taputapu hiko rongoa.Ko te hanga o te aroturuki oximeter me nui nga maramara.Ko te pakarutanga o te mate uruta ki Inia i kaha ake te tono mo te oximeter.I te mea ko tetahi o nga kaihoko nui o te oximeter i roto i te maakete Inia, i tukuna e Yongkang Electronics nga raraunga e whakaatu ana i te marama o Mei i tenei tau, ko nga ota hoko o tana Subsidiary Jiangsu Pulmas Electronics i roto i te rohe Inia o te oximeter i piki ake i te 4-5 nga wa i whakaritea ki te taua. I te wa ano, he pai te hoko ki Uropi me te United States, a ka waiho hei hoko hoko a te kawanatanga me te tohatoha noa i nga taonga ki Singapore.A i roto i Haina kei te whakaurua ano hoki ki roto i te "35 mate uruta nui turanga maimoatanga whawhati tata rarangi rahui rauemi", hei hinonga kaweake nui o oximeter, yongkangD Electronics oximeter hua i tenei wa putu hoko neke atu i te 40 miriona, a kei te haere tonu tenei hoko ki te whakawhānui.Ko nga tipua maramara penei i a Samsung, NXP me Infineon kua tutakina a raatau tipu i California i muri i nga ra o te hukarere i kore ai te tuku hiko.I tenei wa, ko Renesas Electronics Co. o Japan, kaore.3 i te maakete o te ao mo nga maramara i roto i te motuka, i whakatarewahia mo te wa poto i tetahi o ana tipu matua i muri i te ru o Fukushima.Ko Taiwan, te kainga tata ki te rua hautoru o te kaha whakangao semiconductor o te ao, kei te mate i te matewai kino rawa atu i roto i te haurua rau tau, a kei te pa te ao ki te kore rawa o te maramara i roto i nga hitori o naianei.

I te wa o te mate uruta, ko matou, ko Yongkang Electronics, i mau i tenei ngaru o nga huarahi pakihi me nga taonga rongoa.I kaha rere te tari hoko ki nga wahi katoa o te motu ki te whakapā atu ki nga kaiwhakarato kia mau tonu te tuku o te mekameka tuku.

I tukuna e te wheketere nga kaimahi ki te aro ki te whakanui ake i nga nekehanga me nga haora mahi kia tere ake ai te whakaputa me te whakarato i nga taonga pumau.

I kaha te mahi a te roopu hokohoko-ipurangi ipurangi, a he pai te mahi a te roopu tauhokohoko tuku iho o tawahi ki te whakatutuki i te whaainga hoko o te hauwhā tuarua, neke atu i te 60 miriona.

No reira ,I te marama o Hurae 2021, 10 nga mema o Te Tari Tauhokohoko o te Ao o PeriodMed i haere ki te maunga o Jiawang Dajingshan i Xuzhou ki te whakarite i nga mahi hanga roopu.

16261402161

 

 


Wā tuku: Oketopa-27-2021

hua e pa ana